Home › Despre noi

 

www.Nice-Trip.ro este un site dedicat persoanelor care doresc sa calatoreasca in mod individual, este locul unde acestea pot sa isi rezerve singure toate tipurile de servicii turistice, unde pot gasi informatii despre destinatii, sfaturi si sugestii privind organizarea vacantei. 

www.Nice-Trip.ro nu este site-ul unei agentii de turism si nu vinde bilete de avion, cazari sau pachete turistice, toate ofertele care apar pe site sunt furnizate in mod direct de catre platforme de rezervare (exemplu www.booking.com) in conformitate cu termenii si conditiile acestora.  

● Daca esti o persona care isi organizeaza singura vacantele si calatoriile, pe www.nice-trip.ro vei gasi tot ce vei avea nevoie:

   Hotel + Bilet de avion +  Asigurare medicala = Vacanta ta  

● Daca mergi in vacanta cu familia si copiii, sectiunea Vacanta cu copiii te va ajuta cu sfaturi si sugestii pentru o mai buna organizare a vacantei. 

● Daca vrei sa fii calator in tara ta, ghidul turistic Vacante in Romania este insotit de sugestii pentru cazare la hoteluri si pensiuni in toate colturile tarii. 

 

Have a Nice Trip!