Home > Blog > Vacanta parintilor 

Vacanta parintilor 

______________________________________________________________________________________________________________

     Multe familii aleg sa mearga in vacanta cu copiii. Unele cupluri isi programeaza insa si o vacanta in doi: cina la lumina lumanarilor, plimbare pe plaja la apusul soarelui, distractie in cluburi, concerte in aer liber. In cazul in care, din diverse motive, nu poti avea o vacanta in doi trebuie sa stii ca poti sa ai parte de momente doar pentru voi si in calatoriile cu copiii. 

     Foarte multe hoteluri de tip family au cluburi unde cei mici pot petrece cateva ore in care se pot juca impreuna cu alti copii, pot picta, confectiona diverse obiecte, canta sau dansa. Alte hoteluri organizeaza seri speciale pentru copii cu filme, karaoke, foc de tabara, jocuri diverse. Asigura-te ca ai toate informatiile referitoare la siguranta si supravegherea copilului, ca stii ora maxima la care il poti lua si foloseste timpul acesta pentru a te bucura de o seara in doi. Daca hotelul nu are programe speciale pentru copii, cu siguranta serviciul concierge iti poate gasi o bona. 

     In acest timp puteti merge la piscina, puteti lua cina in oras, puteti merge impreuna la spa sau pur si simplu va puteti relaxa, bucurandu-va de liniste. Cu putina imaginatie, poti sa ii faci surprize placute partenerului de viata astfel incat sa simta ca te gandesti si la el/ea, nu doar la copii. Fa sa fie si vacanta voastra: aranjeaza sa fiti asteptati la hotel cu sampanie, flori, bomboane sau tort; comanda in camera prajitura preferata sau un masaj cu uleiuri aromate; pastreaza secreta destinatia pana la aeroport; schimba cazarea initiala cu una la un hotel special. Variantele sunt nenumarate, totul e sa iti propui sa va simtiti bine, astfel incat la finalul vacantei sa simtiti ca a fost si vacanta voastra, nu doar a copiilor. Fii creativ! 

     Have a Nice-Trip!

______________________________________________________________________________________________________________

 5 octombrie 2015     Nice Trip Team       Urmareste-ne pe Facebook