Home > Blog > Vacantele monoparentale 

Vacantele monoparentale

______________________________________________________________________________________________________________

     Parintii singuri se confrunta cu provocari diferite atunci cand vine vorba de vacanta impreuna cu copiii lor. Ca parinte unic, probabil ca stii faptul ca multe din familii pe care le vei intalni in vacantele tale, vor fi familii cu doi parinti. Si probabil ca si tu si copilul tau veti avea momente de frustrare, mai ales daca ai ales pentru petrecerea vacantei o croaziera sau un hotel all-inclusive. Prin urmare, e de preferat sa gasesti o ruda sau un prieten, in aceeasi situatie cu a ta, astfel incat tu sa ai companie si copilul tau, un partener de joaca. 

     Apoi, daca nu vrei sa te alaturi unui grup de turisti, fa-ti propriul itinerariu. Alege destinatia si obiectivele turistice si in functie de varsta copilului si de interesele lui. Un adolescent, de exemplu, ar putea fi interesat de vizitarea unui muzeu despre noi tehnologii, un observator astronomic, un site istoric sau de participarea la diverse activitati sportive, drumetii, alpinism sau inot. 

     Pachetele de grup sunt mai ieftine dar pot fi alegeri nefericite pentru voi. Itinerariile individuale sunt mai scumpe, daca insumezi cheltuielile cu transportul, cazarea, masa, divertismentul dar pot avea mai multe avantaje pentru tine si copilul tau. De asemenea, ia in calcul ca la rezervarea unei camere duble, desi e vorba de un adult si un copil, de multe ori copilul plateste tarif intreg. Pentru a economisi bani, poti sa inchiriezi o camera care are o mini bucatarie astfel incat macar micul dejun sau cina sa poata fi servite mai ieftin. 

      Orice varianta ai alege, bucura-te de timpul petrecut alaturi de copilul tau si nu tine cont de prejudecati! 

      Have a Nice-Trip!

______________________________________________________________________________________________________________

 3 octombrie 2015     Nice Trip Team       Urmareste-ne pe Facebook