Home > Calatorie in jurul lumii > Evenimente                                                                                                                                                               contact@nicetrip.ro

    Calatorie in jurul lumii                                                                         

Resurse 

                         EXPLORARE     JOC     EXPERIENTE      IMAGINATIE     DESCOPERIRE    

 

Costume traditionale 

 

 

     
Costume traditionale  Papusi din intrega lume

Jocuri si jucarii

Cand ne gandim la invatare multi dintre noi ne imaginam un profesor care prezinta in fata unei clase. In realitate, majoritatea lucurilor pe care le cunoastem si un numar mare de abilitati pe care le dobandim sunt invatate in afara clasei: in conversatii cu alti oameni, in activitati diverse, in timpul jocurilor.

Cercetatorii care studiaza oportunitatile de invatare recomanda integrarea experientelor de invatare din afara clasei in experientele de invatare din clasa. Unul din spatiile de invatare neconventionale este reprezentat de jocuri. Aceastea le permit jucatorilor sa-si dezvolte abilitati non-cognitive cum ar fi rabdarea, organizarea, respectarea regulilor, care sunt importante pentru succesul in cariera si in viata. Jocurile dezvolta de asemenea o serie de abilitati cognitive, mai ales gandirea critica si rezolvarea de probleme. Pe langa acestea, jocurile invata copilul sa-si stapaneasca emotiile, sa accepte esecul.

De aceea, in cadrul atelierelor noastre, jocurile au un loc important si sunt parte integranta din activitatile pe care le desfasuram. 

     
Harti, atlase, carti Obiecte simbol Steaguri