Home > Calatorie in jurul lumii > Resurse                                                                                                                                                                      contact@nice-trip.ro

Resurse 

EXPLORARE     JOC     EXPERIENTE      IMAGINATIE     DESCOPERIRE

Costume traditionale 
 Jocuri 
Pentru a crea o atmosfera cat mai apropiata de realitatea zonei studiate, trainerii nostri vor imbraca de fiecare data costume traditionale si vor purta accesorii specifice portului traditional al locuitorilor tarii respective. Fie ca e vorba de saree indian, de kimono japonez sau de dirndl bavarez, trainerii le poarta cu bucurie iar copiii descopera ca oamenii din alte regiuni ale lumii se imbraca si arata diferit.   

In cadrul atelierelor noastre, jocurile au un rol important si sunt parte integranta din activitatile pe care le desfasuram. Dispunem de o colectie bogata de jocuri din toate zonele lumii: jocuri cu origini in antichitate (mancala, senet), jocuri moderne (puzzle, jocuri de gandire), jocuri de echipa sau jocuri de adversar, toate completand experientele din "Calatoria in Jurul Lumii".

   
Obiecte simbol
Papusi din intrega lume

Miniaturi ale Tour Eiffel, Piramidelor din Egipt sau Statuia Libertatii, elefanti decorati, camile sau animale din safari, masti de carnaval, lampioane chinezesti sau instrumente muzicale, vor facilita copiilor accesul la o lume mai putin cunoscuta pentru ei.

Copiii se vor bucura de jocul cu papusi costumate in haine traditionale. O bogata colectie de papusi din toate tarile lumii le stau la dispozitie alaturi de accesorii diverse, toate acestea avand atat rol ludic cat si de suport vizual atractiv si cu impact deosebit.