Home > Calatorie in jurul lumii > Resurse > Jocuri                                                                                                                                                   contact@nice-trip.ro

Jocuri 

 

Cand ne gandim la invatare, multi dintre noi ne imaginam un profesor care prezinta in fata unei clase. In realitate, majoritatea lucurilor pe care le cunoastem si un numar mare de abilitati pe care le dobandim sunt invatate in afara clasei: in conversatii cu alti oameni, in activitati diverse, in timpul jocurilor. Specialistii care studiaza oportunitatile de invatare recomanda integrarea jocurilor in activitatile de la clasa. Acest instrument neconventional le permite copiilor sa-si dezvolte numeroase abilitati cognitive si non-cognitive care sunt importante pentru succesul in cariera si in viata. 
Jocurile pe care noi le folosim in cadrul atelierelor sunt jocuri care ii plaseaza pe copii in diverse spatii ale lumii, ii familiarizeaza cu aspecte specifice diverselor zone de pe Glob, sunt jocuri distractive care faciliteaza invatarea pentru ca jocul creaza motivatie si copilul este implicat. De aceea, in cadrul atelierelor noastre, jocurile au un loc important si sunt parte integranta din activitatile pe care le desfasuram.