Home › Vacanta cu copiii › Bulgaria

 

Austria       Bulgaria      Croatia       Franta       Grecia       Italia       Portugalia       Romania      Spania       Turcia

 

• Vara, un sejur in Bulgaria cu copiii poate fi o alegere foarte buna, avand in vedere calitatea plajelor si a serviciilor turistice, nivelul tarifelor si, nu in ultimul rand, sistemul all inclusive si ultra all inclusiv, extrem de comod pentru familiile cu copii. Statiunile preferate de familii sunt: Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach.

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre datorita plajelor intinse cu nisip fin, bogatia de verdeata si flori. Statiunea este situata la 35 km de Varna si detine Blue Flag pentru calitatea plajelor si a apei marii. In Albena se gaseste una dintre cele mai mari plaje cu nisip fin, perfecta pentru familiile cu copii mici, intrarea in mare fiind foarte lina.
Nisipurile de Aur reprezinta o detinatie turistica de top atat pentru familisti cat si pentru tineri. Aici parintii si copiii gasesc un echilibru perfect intre liniste si distractie. Pot sta la soare sau la umbra in zonele impadurite din apropierea plajei sau pot beneficia de multiple modalitati de a-si petrece timpul liber: scoala scuba diving, bungee-jumping, darts, carting, bowling, terenuri de volei, basket, scoala de echitatie.
Sunny Beach este cea mai mare si animata statiune din Bulgaria. Plaja se intinde de-a lungul intregii statiuni, pe o lungime de aproximativ 8 km. Sunny Beach ofera o mare varietate de locuri de distractie: restaurante, taverne cu muzica live, baruri, cluburi de noapte, cafenele, discoteci. Exista multiple facilitati pentru copii: gradinite, cluburi, locuri de joaca, castele gonflabile, piscine pentru copii, piste de carting pentru copii. Statiunea are magazine, centre comerciale, bazaruri cu obiecte traditionale si suveniruri. Exista, de asemenea, oportunitati pentru activitati sportive: hidro-biciclete, parapanta, ski pe apa, surfing, plimbari cu banana, skijet, terenuri de tenis, volei, mini golf, bowling, echitatie.
 
Iarna statiuni precum Bansko, Borovets or Pamporovo pot fi alegeri inspirate pentru micii skiori si familiile lor. Statiunile de ski din Bulgaria ofera peisaje incantatoare, mancare foarte buna dar poate cel mai important, tarife mici in comparatie cu alte statiuni de schi din Europa.
Bansko este cea mai noua statiune din Bulgaria cu partii potrivite atat pentru skiorii incepatori, cat si de nivel mediu sau avansati. Borovets este una din cele mai vechi statiuni si este cunoscuta, in special, pentru "apres-ski" datorita multudinii de posibilitati de distractie. Pamporovo este cea mai ieftina dintre statiunile de ski din Bulgaria iar starea foarte buna a zapezii pe timpul sezonului de ski si numarul mare de zile insorite o transforma intr-un loc placut pentru petrecerea vacantei de iarna.
 
Hoteluri pentru familiile cu copii
 

Flamingo Garden 5*****, Albena 

 

Primasol Sunrise 4****, Nisipurile de Aur

 

Iberostar 4****, Sunny Beach 

Hotel Rila 4****, Borovets

 

Saint George Palace Hotel 4****, Bansko

 

The Stream Resort 3***, Pamporovo