Home › Vacanta cu copiii › Portugalia

 

 

Austria      Bulgaria      Croatia       Franta       Grecia       Italia       Portugalia       Romania      Spania       Turcia      

 

Avand vreme frumoasa tot timpul anului, Portugalia este o destinatie preferata de familiile cu copii. Indiferent daca doriti relaxare sau vreti sa faceti turism activ, Portugalia va poate oferi in egala masura ambele tipuri de vacanta: hoteluri cu facilitati pentru copii, plaje lungi de nisip, soare dar si orase pitoresti si sate de pescuit, mici golfuri stancoase si porturi de agrement, aqua-parcuri.

Cea mai populara regiune pentru vacantele cu familia este Algarve. Aici copiii se pot bucura de plaja si munte, de rezervatii naturale si parcuri tematice. Capitala Portugaliei, Lisabona, poate fi vizitata impreuna cu copiii, acestia putand admira monumente, muzee dar si parcuri, gradini sau acvariul. In zona Alentejo, in Almodovar, exista un parc tematic, Zoonatura, unde cei mici se pot juca cu pasari si animale de la ferma sau se pot plimba cu magarul. In arhipelagul Azore, tinerii si copiii mai mari pot avea parte de experiente inedite, de vacante pline de aventura practicand sporturi pe apa si se pot bucura inotand cu delfinii.

In Portugalia copiii pot descoperi preparatele traditionale din peste, servit intr-o varietate de forme si combinatii, aperitivele cu masline, tartele cu creme dulci si deserturile cu fructe. 

Hoteluri pentru familiile cu copii in Madeira  

Porto Bay Serra Golf 4****

 

Quinta do Furao 4****

Pestana Carlton Madeira 5*****