Home › Vacanta cu copiii › Romania

 

 Austria      Bulgaria      Croatia       Franta       Grecia       Italia       Portugalia       Romania      Spania       Turcia     

 

Aproape fara exceptie toate zonele Romaniei sunt potrivite pentru petrecerea vacantelor impreuna cu familia si copiii.

Litoralul ofera pe langa plaje cu nisip fin si intrare lina in apa, hoteluri cu facilitati pentru copii, sporturi acvatice si multiple posibilitati de distractie. Astfel, dintre hotelurile cu animatori si zone de agrement, locuri de joaca si piscine pentru copii, Phoenicia Luxury 4* din Mamaia Nord,  Arena Regia 5* din cadrul complexului Marina Regia din Mamaia Nord sau Hotel Melodia 4* din Venus  pot fi alegeri foarte bune.

O vacanta cu copiii pe litoral poate insemna mai mult decat mare si soare. Poate insemna distractie. Exista numeroase moduri in care puteti sa va distrati alaturi de cei mici: sporturi pe apa, scufundari, croaziere pe mare, parcuri de distractie in Mamaia, Costinesti, Neptun si Venus.

Muntii din Romania sunt destul de “prietenosi” cu copiii in sensul ca altitudinile si pantele permit drumetii si excursii, chiar escalada pentru pasionati. Statiuni ca Sinaia, Predeal, Poiana Brasov sunt deseori alese pentru petrecerea vacantelor cu copiii atat in sezonul de iarna cat si vara.

Sinaia este o combinatie frumoasa  intre o statiune montana si un oras istoric, care ofera diverse variante de cazare pentru familiile cu copii. Ca si sugestii, puteti alege Hotel Cumpatu 4* , Hotel New Montana 4*.

Delta Dunarii este un paradis apreciat atat de adulti cat si de copii. Fauna salbatica poate fi observata in mediul sau natural, activitate fascinanta pentru copii. Pe langa coloniile de pasari, exista numeroase specii de pesti si animale, precum si o flora deosebit de bogata si valoroasa. Delta Dunarii poate fi explorata cu barca cu motor, vaporul sau cu barca traditionala a lipovenilor, lotca. 

Exploreaza impreuna cu copiii toate zonele tarii: Bucovina, Maramuresul, Transilvania, Banatul, Oltenia, Valea Buzaului, Valea Prahovei, Transfagasanul, Statiunile Balneare.

 Hoteluri pentru familiile cu copii

Aparthotel Alpin 4*, Poiana Brasov

Phoenicia Luxury 4*, Mamaia Nord

 

Hillden Lodge 3*, Bran