Home > Saptamana Altfel                                                                                                                                                           contact@nice-trip.ro

Scoala Altfel  

Sustinem sloganul "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" din programul national "Scoala Altfel" printr-o serie de ateliere educative, creative si distractive, oferind copiilor un spatiu de experimentare in care se imbina in mod atractiv manifestarea creativitatii cu dezvoltarea cunoastintelor de cultura generala si cu formarea de abilitati socio-emotionale

 
Carnavalul popoarelor lumii

 

Celebram diversitatea

• Descoperim copiii lumii in prezentarea "La fel si totusi diferiti";

• Confectionam "Suveniruri din intreaga lume" si le prezentam intr-o expozitie tematica;

• Defilam la "Parada costumelor traditionale"; 

• Petrecem dansand pe muzica din intreaga lume;

• Degustam preparate delicioase realizate dupa retete internationale si tortul festiv "Calatorie in jurul lumii".

Atelier de pictat lampioane 

 

China  

In cultura chineza lampioanele nu sunt doar surse de lumina sau simple decoratiuni, ci simbolizeaza vitalitatea si norocul. De aceea la toate sarbatorile si evenimentele chinezii atarna lampioane rosii aducatoare de fericire si noroc. 

Atelier de decorat masti 

 

Italia

Venetia si misterul din spatele mastilor de carnaval ne sunt inspiratia pentru a realiza masti pictate manual decorate cu pene, panglici si pietre sclipitoare.

Atelier "Decoratiune cu lavanda"

 

Franta

Aranjamentul decorativ realizat de copii in cadrul atelierului va aduce mai aproape frumusetea campurilor de lavanda din Provence iar parfumul puternic va invada camera in care va fi asezat.  

Atelier de pictura pe scoici

 

Grecia

Cand ne gandim la Grecia, ne gandim la mare: auzim sunetul valurilor, vedem cerul senin si simtim nisipul sub picioare. Ca sa ne treaca dorul de mare, pictam pe scoici soarele, pescarusi, barci si valuri.

Atelier de pictat tricouri

 

Calatorie in jurul Pamantului

O calatorie in jurul lumii devine o Calatorie in jurul Pamantului. Cosmosul si Universul vor fi usor de cucerit daca avem racheta potrivita. 

Atelier de origami

 

Japonia

Tehinca indoirii hartiei a fost ridicata in cultura japoneza la rang de arta. Prin plierea unei foi patrate de hartie se pot obtine modele extrem de complexe. 

 
Atelier de decorat elefanti

 

India

Elefantul are un rol important in cultura indiana. In semn de respect pentru puterea, longevitatea, intelepciunea si loialitatea de care aceste animale dau dovada, indienii aleg sa ii decoreze in culori vii si sa le dedice ceremonii fastuoase. 

 
Atelier de pictat vase de lut

 

Romania

Prin modelarea si arderea lutului se obtin obiecte de ceramica dintre cele mai diverse. Rolul nostru este sa infrumusetam aceste obiecte, sa le lasam o amprenta personala si sa le transformam in obiecte de decor inedite.

 
Atelier "Jurnalul meu din Safari"

 

Africa

Copiii vor fi invitati intr-un safari african, ocazie cu care vor cunoaste animale si pasari de pe continent. Aventura in Africa va aduce in prim plan experiente din safari consemnate de copii intr-un jurnal original.

Atelier de percutie cu maracas

 

Brazilia, Mexic

Vom confectiona instrumente muzicale de percutie cu care vom tine apoi ritmul pe muzica latino. Sa inceapa distractia!

Atelier "Magia copilariei"

 

1 Iunie 

In aceasta zi copiii sunt in centrul atentiei, asa cum ar trebui sa fie in oricare zi a anului si in oricare colt al lumii.

Atelier "Craciun in jurul lumii"

 

Craciun 

Colinde, case impodobite cu mii de luminite, mamici care gatesc bunatati si copii care asteapta cu nerabdare cadourile. Te-ai gandit vreodata cum este sarbatorit Craciunul in alte colturi ale lumii? 

Atelier "Ziua Romaniei"

 

1 Decembrie  

"Tot ce-i romanesc nu piere!" Cu steaguri si costume populare, mandri ca suntem romani!

Atelier de Paste

 

Paste 

Iepurasi, oua si flori de primavara!

Atelier "Halloween"

 

Halloween

Masti si dovleci, distractie si veselie, totul amestecat cu putina magie la atelierul nostru de Halloween!

 

Rezerva un atelier pentru "Scoala Altfel"!

 

• Atelierele includ toate materialele necesare. 

• Se asigura prezenta unui trainer indrumator.

• Durata: 1 ora

• Pentru oferte personalizate ne puteti scrie la contact@nice-trip.ro!