Home › Vacanta cu copiii › Austria

 

Austria      Bulgaria      Croatia       Franta       Grecia       Italia       Portugalia       Romania      Spania       Turcia     

     
Austria este regina sporturilor de iarna din Europa, cu statiuni family-friendly si hoteluri cu facilitati deosebite pentru copii. Desi nu are iesire la mare, Austria este o destinatie foarte populara pentru vacantele de familie, compensand cu peisaje minunate, lacuri de munte, posibilitatea de a desfasura activitati in aer liber: inot, ciclism, drumetii pe trasee cu grad de dificultate redus, accesibil si copiilor.
Dincolo de sporturi si activitati in aer liber, Austria poate fi o varianta preferata de familiile cu copii si din perspectiva multitudinii de optiuni de vizitare si distractie din Viena sau din orasul lui Mozart, Salzburg. De asemenea, orase linistite ca Melk sau Linz, zone ca Salzkammergut sau Tirol, ferme linistite in zone cu peisaje de poveste, activitati distractive sau adevarate aventuri, mancaruri traditionale delicioase, sunt tot atatea motive de a considera Austria o destinatie perfecta pentru vacantele familiilor cu copii.
 
Hoteluri pentru familiile cu copii 
 
Hotel Gotthard 4****, Lech Villa Eger 3***, Lofer Chalet Sonnenalp 4****+, Kaprun