Home > Vacanta la Spa

 

Istanbul, Turcia  

Experienta ta la Istanbul n-ar fi completa fara “Turkish bath”. Baia turceasca sau hammam-ul este o baie cu aburi, o metoda de relaxare extrem de populara in tarile arabe dar si in Europa. In Istanbul vei gasi unele dintre cele mai vechi hammam-uri: Aga Hamamı construita in 1454, Cemberlitas Hamamı de la 1584 sau Suleymaniye Hamam finalizata in 1557. Incearca un masaj turcesc, o baie calda cu flori aromate si un ceai dulce. Hammam, rasfat, relaxare...

Four Seasons Bosphorus 5*

Dosso Dossi Old City 4*

The Grand Tarabya 5*

Yasmak Sultan 4*

Cauta:   Hoteluri Istanbul    •    Bilete de avion Istanbul    •    Ghid turistic Istanbul     
       

Budapesta, Ungaria 

Este capitala cu cele mai multe izvoare termale din lume, izvoare cu proprietati benefice pentru sanatate, cunoscute inca de pe vremea romanilor. Acestea sunt valorificate in bai publice dar mai ales in hoteluri de lux, cu centre spa moderne ce ofera tratamente complexe, terapii cu apa termala, facilitati pentru relaxare si infrumusetare.

Corinthia 5*

Iberostar Grand Hotel 5*

Continental Zara 4*

Bliss Hotel & Wellness 4*

 

Cauta:   Hoteluri Budapesta    •    Bilete de avion  Budapesta    •    Ghid turistic Budapesta 
       

Karlovy Vary, Cehia

Izvoare minerale, monumente remarcabile, parcuri pline de verdeata si o atmosfera speciala... acestea sunt cateva din motivele pentru care ar trebui sa mergi la Karlovy Vary, oras cu vechi traditii spa din inima Europei, la 120 de km de Praga. Datorita celor peste 650 de ani de experienta, terapiile cu ape minerale ating puncte aproape de perfectiune. Cu siguranta vei gasi o locatie spa, din cele peste 200, care sa iti placa. 

Savoy Westend 5*

Venus 4*

Carlsbad Plaza 5*

Aqua Marina 4*

Cauta:   Hoteluri Karlovy Vary    •    Bilete de avion  Karlovy Vary    •    Harta rutiera Cehia     •     Ghid turistic Praga     
 

Baden-Baden, Germania

Situat in sud-vestul tarii, aproape de granita cu Franta si Elvetia, orasul Baden-Baden este un oras cu o traditie de aproape doua mii de ani in terapiile cu ape minerale. "Caracalla Therme" este locul unde, pe langa cei 4000  de metri patrati de piscine cu apa termala, saune si gradini, se pot vedea urmele celor mai vechi bai din Germania, construite in timpul romanilor. Turistii care ajung in Baden-Baden se pot bucura si de golf, echitatie, tenis, drumetii si alpinism iar in sezonul de iarna ski sau snowboard.

Hotel Rebenhof 4*

Rathausglöckel 4*

Leonardo Royal 4*

 

Heiligenstein 4*

Cauta:   Hoteluri Baden-Baden     •     Bilete de avion     •     Ghid turistic Berlin
       
Evian-les-Bains, Franta      
Situata in zona Rhone-Alpes din sud-estul Frantei, statiunea atrage turisti din toate colturile lumii. Evian-les-Bains, a devenit celebra in secolul al XVIII-lea, apa minerala de aici avand proprietati curative deosebite. Asezat pe malul lacului Geneva (Leman), orasul a fost preferat pentru petrecerea vacantelor de regi si celebritati, creandu-se impresia ca este o destinatie doar pentru cei bogati.  Astazi, statiunea isi pastreaza standardele, fiind considerata una de top, dar primeste oaspeti diversi, atrasi de promenada pe malul lacului, croazierele pe lac, cazino sau facilitatile spa.

Hotel Ermitage 4*

Hilton 4*

Savoy 3*

Royal 5*

Cauta:    Hoteluri Evian-les-Bains    •    Bilete de avion     •    Ghid turistic Paris