Home › Travel Expert

Travel Expert 

 

Echipa Nice-Trip.ro este formata din experti in turism care te pot ajuta cu planificarea vacantelor tale. Poate ca nu esti sigur de utilitatea colaborarii cu un agent profesionist de turism.

E ca si cu alte meserii. Pare usor de croit o rochie dar abia cand incepi lucrul iti dai seama ca iti trebuie mai mult decat o foarfeca. Asa e si cu turismul. Prietenii nostri, familiile noastre, clientii nostri sunt oameni inteligenti! Sigur ca pot face singuri rezervari pe site-ul unui hotel sau al unei companii aeriene. Rolul nostru este sa ii ajutam daca lucrurile se complica sau daca nu au timp pentru organizarea vacantei.

Te putem ajuta si pe tine daca iti doresti o vacanta. Cum? Simplu. Ne spui ce iti doresti si unul din expertii nostri iti va gasi cele mai potrivite variante pentru tine. Se va ocupa de planificarea vacantei tale, in timp ce tu iti faci bagajul si te vei bucura de vacanta.

Avantaje:

√ Cele legate de timp pentru ca expertii nostri stiu cele mai bune locuri pentru a cauta si a verifica mai multe optiuni, economisind multe ore din timpul tau pretios. De cate ori ai pierdut ore in fata calculatorului fara sa fi gasit varianta potrivita pentru vacanta ta?

√ Apoi, colaborarea cu un agent de turism nu va costa mai mult. Suntem platiti de catre furnizorii de servicii turistice, beneficiind de un comision de intermediere.

√ De asemenea, poti avea garantia promptitudinii, putand sa ne ocupam de rezervarea ta imediat.

 Esti pregatit pentru vacanta? Avem o oferta pentru tine!

 CONTACT